Шеф в Дортмунд за трансферите на Байерн: Нищо ново под слънцето!


Шеф в Дортмунд за трансферите на Байерн: Нищо ново под слънцето!
Снимка: GettyImages

1776 0

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд - Ханс-Йоаким Вацке, смята, че Байерн Мюнхен за пореден път е фаворит за титлата в Германия, но е категоричен, че тимът от Вестфалия ще се противопостави категорично на гранда от Бавария. Вацке отчете добрата работа на Байерн на трансферния пазар, която обаче не го изненадва.

"Байерн Мюнхен е фаворит 1 едно с тези попълнения. Трябва да можете да си позволите това, което Байерн направи по отношение на трансферите досега. Но това не е нищо ново. Това няма да преобърне финансовата мощ на Бундеслигата с главата надолу, а ще я увеличи допълнително. РБ Лайпциг, Леверкузен, ние - разбира се, всички бихме искали Байерн да не стане шампион. Но не е задължително германската публика да изисква това от нас", каза Вацке.

"В даден момент от сезона трябва да имаме качеството, смелостта и късмета да нанесем удар. Но във всеки момент всичко може да се случи и друг клуб да станете шампион", добави той.

"Това, което ме прави оптимист, е високата му професионална квалификация. Освен това, Един наистина се впусна в живота като треньор и като член на Борусия Дортмунд. Той познава всеки детайл от клуба", заяви още директорът на Борусия Дортмунд.

А кой играч на "жълто-черните" ще премине в Ливърпул през следващия сезон, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички