Шалке 04 набързо си намери заместник на "Газпром", и то с какво име!


Шалке 04 набързо си намери заместник на "Газпром", и то с какво име!
Снимка: Getty Images

2281 0

Броени дни след като обяви раздялата си с руската компания "Газпром", германският клуб Шалке 04 обяви, че вече си е намерил нов основен спонсор!

Става въпрос за местната брокерска фирма "Vivawest", която разполага с повече от 100 000 апартамента и е намерила нов дом на повече от 300 000 души:

"Много сме благодарни на Vivawest за подкрепата им по време на това предизвикателство. Това партньорство бележи началото на нова ера в Шалке", бяха думите на изпълнителния директор на "сините" Бернд Шрьодер, като на този етап не се съобщават подробности и детайли около споразумението между двете страни.

Определено прави впечатление името на новия спонсор на клуба, което в буквален превод може да се чете и като "Да живее Запад" (от латински - "viva").

*Припомняме, че "Газпром" бе част от немския гранд, който през този сезон играе във Втора Бундеслига, от 2007 година насам, но ситуацията в спорта ескалира веднага щом Русия нахлу в Украйна.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички