Санчо след първия си хеттрик: Това беше сладко-горчив момент


Санчо след първия си хеттрик: Това беше сладко-горчив момент
Снимка: Getty Images/Guliver

1521 0

Джейдън Санчо определи първия си професионален хеттрик като сладко-горчив момент, след като звездата на Борусия Дортмунд отдаде почит към Джордж Флойд. Във вчерашната вечер английският национал отбеляза три гола по време на победата на неговия тим над Падерборн с 6:1, като по този начин се превърна в най-младия играч в Бундеслигата, който вкарва 30 гола.

Докатo празнуваше първото си попадение в срещата, 20-годишният футболист показа тениска с надпис „справедливост за Джордж Флойд“ в памет на мъжа, който почина след като бе убит при полицейски арест в САЩ в понеделник. Джейдън Санчо използва социалната мрежа Туитър, за да опише емоциите си след срещата, като написа: „Първи професионален хеттрик. Това беше сладко-горчив момент за мен, тъй като смятам, че има много по-важни неща в света в момента, които трябва да коментираме и да се опитаме да променим. Трябва да се обединим и да се борим за справедливост. Ние сме по-силни заедно! Справедливост за Джордж Флойд!”, написа Санчо.

20-годишният играч на Борусия Дортмунд се превърна в първия англичанин, който отбелязва поне 15 гола и регистрира същия брой асистенции в един сезон в рамките на някое от топ 5 първенствата в Европа, откакто това за последно направи Мат Льо Тисие с екипа на Саутхемптън преди 25 години. А ето какви нови татуировки и прическа показа Санчо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички