Санчо подписва с Манчестър Юнайтед за 5 години, Борусия Дортмунд вече му намери заместник


Санчо подписва с Манчестър Юнайтед за 5 години, Борусия Дортмунд вече му намери заместник
Снимка: Getty Images/Guliver

2223 0

Джейдън Санчо може да се счита за сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед, а за това говори фактът, че Борусия Дортмунд вече се оглежда за негов заместник на трансферния пазар. 

По информация на немския вестник "Билд" ръководството на "жълто-черните" преговаря с Мино Райола за правата на неговия клиент - Дониел Мален от ПСВ Айндховен.

От дълго време се твърди, че през лятото на 2021 година Санчо най-накрая ще премине на "Олд трафорд", след като по време на предишните трансферни прозорци преговорите зацикляха и до сделка не се стигаше.

Сега обаче двете страни са напът да се разберат, а Манчестър Юнайтед ще плати около 77 милиона паунда или 90 милиона евро за правата на английския национал. Евентуалният негов заместник - 22-годишният нидерландец Мален, би струвал на Борусия Дортмунд 30 милиона евро!

ВИЖТЕ ПЪЛНА ТВ ПРОГРАМА НА ОСМИНАФИНАЛИТЕ НА ЕВРО 2020

Джейдън Санчо ще се превърне в третия най-скъп футболист, който "червените дяволи" са купували! Пол Погба е на върха в тази класация (89 милиона паунда), следван от защитника Хари Магуайър (80 милиона паунда). Смята се, че Санчо ще подпише с клуба за срок от 5 години и ще печели по 350 000 паунда на всеки седем дена. 

Днес бе изтеглен и жребият за сезон 2021/22 в немската Бундеслига - ето срещу кого ще играе Борусия Дортмунд на старта на новия шампионат!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички