Зелена светлина за Манчестър Юнайтед: Борусия Дортмунд свали цената на Джейдън Санчо


Зелена светлина за Манчестър Юнайтед: Борусия Дортмунд свали цената на Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

1138 0

Ръководството на Борусия Дортмунд даде зелена светлина на Манчестър Юнайтед за трансфера на Джейдън Санчо. "Жълто-черните", които през следващия сезон може да не играят в Шампионска лига, вече са склонни да се разделят с големия си талант, дори на по-ниска от първоначално поставената цена.

През миналото лято ръководството на "червените дяволи" направи всичко по силите си да привлече Санчо, но от Борусия бяха категорични в позицията си - 108 млн. паунда и нито пени по-малко. Тогава се твърдеше, че Юнайтед е отправил няколко поредни оферти, като последната е била около 100 милиона, но всичките са били отхвърлени.

Сега Борусия са понижили цената на Санчо с 30 млн. паунда, като вече струва "само" 78 млн. паунда, твърди Goal.com. "Дяволите" със сигурност ще се опитат отново да привлекат Санчо, който е определян за един от най-талантливите млади футболисти в света. Юнайтед обаче трябва да внимава за конкуренцията и на други отбори - Манчестър Сити, например, също проявява интерес към англичанина.

А защо Ерлинг Холанд е по-лесно да бъде отмъкнат, отколкото Джейдън Санчо - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички