С Ройс, но без Тер Стеген и Боатенг в състава на Германия


С Ройс, но без Тер Стеген и Боатенг в състава на Германия
Снимка: Guliver/Getty Images

1727 0

Йоахим Льов обяви състава на Германия за приятелски мач с Русия на 16 ноември в Лайпциг и домакинство на Холандия в Гелзенкирхен в последна среща от турнира Лига на нациите. Атакуващият полузащтник на Борусия Дортмунд Марко Ройс ще се завърне за Германия, след като пропусна срещите на Бундестима през октомври поради контузия. 

Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос ще се присъедини към германците след двубоя с Русия, след като получи почивка от Льов. На вратарския пост Марк-Андре Тер Стеген няма да пътува с тима, за да се възстанови от проблем в рамото. Тримата, които са включени в отбора, са Мануел Нойер, Кевин Трап и Бернд Лено. Жером Боатенг също получи почивка след консултация със селекционера на Бундестима.

В групата на Германия лидер е световният шампион Франция с актив от седем точки от три мача, докато Холандия е на втора позиция с три пункта от две изиграни срещи. Германците от своя страна са на дъното с актив от точка след трите си двубоя. Ако "лалетата" не победят "петлите" на 16 ноември ,то тогава немците ще запазят надеждите си живи да не изпаднат от лига А.

Ето и групата на Германия за мачовете с Русия и Холандия:

Вратари: Мануел Нойер, Кевин Трап и Бернд Лено

Защитници: Матиас Гинтер, Йонас Хектор, Матс Хумелс, Тило Керер, Антонио Рюдигер, Нико Шулц, Никлас Зюле и Йонатан Та

Полузащитници: Юлиан Брандт, Юлиан Дракслер, Серж Гнабри, Леон Горецка, Кай Хаверц, Джошуа Кимих, Тони Кроос, Томас Мюлер, Марко Ройс и Себастиан Руди

Нападатели: Лирой Сане, Марк Ут и Тимо Вернер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички