Краят на една ера? Льов ще бъде уволнен при издънка срещу Франция


Краят на една ера? Льов ще бъде уволнен при издънка срещу Франция
Снимка: Getty Images/Guliver

1314 0

Въпреки че през уикенда се появи новина, че Йоахим Льов ще запази поста си поне до пролетта на 2019 година, днес немските медии са на различно мнение. Авторитетното издание "Bild" твърди, че в следващите часове треньорът може да остане без работа.

Спасителната сламка за селекционера на "Маншафта" се явява световният шампион Франция. Германия ще играе с "петлите" в турнира Лига на нациите и поражение в тази среща ще коства поста на Льов.

Германия се представи ужасяващо на Световното първенство в Русия, където отиде като шампион, а си тръгна след груповата фаза. Последва и разочароващ мач срещу Франция в Лига на нациите, завършил 0:0. 

Йоахим Льов застана начело на Германия през лятото на 2006 година след Световното първенство, на което страната бе домакин. По време на треньорството му Германия спечели бронза от Мондиал 2010, а четири години по-късно вдигна трофея в Бразилия. През 2017 година играчите на Льов спечелиха и Купата на Конфедерациите. Той води родината си в 168 мача до момента, като е записал 109 победи, 31 равенства и 29 поражения. 

АНТИРЕКОРДЪТ, КОЙТО ИСПАНИЯ ЗАПИСА СЛЕД ПОРАЖЕНИЕТО ОТ АНГЛИЯ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички