РБ Лайпциг - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме мача за първото място в Бундеслигата?


РБ Лайпциг - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме мача за първото място в Бундеслигата?
Снимка: Getty Images

944 0

След първите 5 кръга в германската Бундеслига първите 6 отбора в класирането са поместени в само... 2 точки разлика. Все пак лидер е Байерн Мюнхен, който е с равен брой точки с втория Байер Леверкузен, но с по-добра голова разлика.

Сега за баварците предстои доста тежък сблъсък срещу основен претендент за топ 3 на крайното класиране - РБ Лайцпиг. При това и Байерн Мюнхен ще бъде гост, като Серж Гнабри по всяка вероятност няма да вземе участие.

За домакините участие няма да могат да вземат Ел Шадай Битшиабу, Амаду Хайдара, Вили Орбан и Дани Олмо. При Байерн дългосрочно контузени са Мануел Нойер, Габриел Марушич и Тарек Бухман.

Баварците нямат победа срещу този опонент в последните три официални мача - 2 загуби (включително най-скорошният им дуел за Суперкупата на Германия, в който РБ Лайпциг разби Байерн с 3:0) и 1 равенство. В последните два мача от Бундеслигата четири мача между тях от Бундеслигата неизменно се стига до гол/гол, като това съперничество по традиция е много плодовито откъм попадения.

Къде да гледаме РБ Лайпциг срещу Байерн Мюнхен?

Сега те се изправят един срещу друг на "Ред Бул Арена" в Лайпциг. Срещата ще започне в 19:30 часа българско време, като ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт 3". Освен това ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички