Райола: 14 европейски клубове се интересуват от Холанд


Райола: 14 европейски клубове се интересуват от Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

1307 0

Футболният агент Мино Райола, който се грижи за интересите на нападателя Ерлинг Холанд, разказа за интереса на големите отбори към неговия клиент. Оказа се, че цяло първенство отбори иска да привлече норвежкия национал, който е футболист на Борусия (Дортмунд).

"Говорих с представители на Дортмунд, те ясно посочиха, че няма да продават Ерлинг. "Не го продаваме", това са точните думи. Трябва да се разбере какво ще бъде най-доброто за самия Ерлинг. Да останеш е риск, да напуснеш - също. Клубове като Реал могат да си позволят трансфера на Холанд. Те имат достатъчно средства, за да го закупят. При Барселона е по-трудно, но не бива да се изключва възможността за преместване в Каталуня. Като цяло, 14 европейски клубове се интересуват от Ерлинг Холанд. Трябва да изберем най-добрия вариант", заяви Райола.

Трансферната стойност на 20-годишната звезда е 110 милиона евро. През настоящия сезон нападателят играе много силно и вече е реализирал 37 гола. Статистиката му за немския клуб е 56 мача, 53 гола и 14 асистенции. А ето какво каза Райола по-рано за бъдещето на звездата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички