Мино Райола проговори за бъдещето на Ерлинг Холанд


Мино Райола проговори за бъдещето на Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

19288 0

Популярният футболен агент Мино Райола типично в свой стил открехна плановете си за суперталанта Ерлинг Холанд. Звездата на Борусия Дортмунд ползва услугите на Райола, който за пореден път доказа, че е гросмайстор в работата си, но и същински кошмар за всеки футболен клуб. 

В последните месеци усилено се спекулира с бъдещето на Холанд, а наскоро представители на нападателя тръгнаха на обиколка през най-големите клубове в Европа, за да водят преговори. Сега Райола открито коментира бъдещето на норвежеца и намекна, че нападателят може да бъде трансфериран - въпреки нежеланието на Борусия.

"Мога да потвърдя, че бях в Дортмунд за разговори. Михаел Цорк даде ясно да се разбере, че Борусия не иска да продава Ерлинг през това лято. Уважавам това мнение, но това не означава автоматично, че съм съгласен с него.

От Борусия много ясно изложиха възгледите си. Ние сме ОК с това. Няма абсолютно никаква война между нас и клуба. Взаимоотношенията ни с Цорк, Ватцке и Кел все още са добри", заяви Райола пред Sport1. Няма изявен фаворит за подписа на Холанд, но сред кандидатите за него са Реал Мадрид, Барселона, Байерн Мюнхен, както и водещите отбори в Англия.

А какъв страховит рекорд постави Холанд в последния си мач за Борусия - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички