Мръсните игри започнаха: Мино Райола извива ръцете на Борусия Дортмунд за Ерлинг Холанд


Мръсните игри започнаха: Мино Райола извива ръцете на Борусия Дортмунд за Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

1454 0

Суперагентът Мино Райола вече е започнал с мръсните си игри в желанието си да осигури трансфер на своя клиент Ерлинг Холанд. Звездата на Борусия Дортмунд не спира да бележи голове и да привлича вниманието на най-големите футболни грандове, но на този етап неговият клуб няма никакво намерение да се разделя с него. 

Райола обаче е твърдо решен да уреди трансфер на Холанд още това лято, тъй като е уверен, че неговият клиент може да премине в някой от най-големите отбори в света. Сред колосите, спрягани за бъдещ дом на Холанд, са Реал Мадрид, Барселона, както и водещите английски клубове. Райола иска да трансферира Холанд в някой от тези отбори това лято, като използва хитър трик за шантаж спрямо Борусия.

Мино Райола е заплашил ръководството на Борусия, че ако не продаде Холанд през това лято, то нападателят ще бъде трансфериран в големия враг на "жълто-черните" - Байерн Мюнхен. Това ще стане през следващото лято, когато ще може да бъде активирана откупната клауза в договора на Холанд. С това Райола извива ръцете на шефовете на Дортмунд да продадат Холанд през това лято, в противен случай нападателят ще подсили баварския тим.

Борусия е изправен пред реалната заплаха да не се класира за Шампионска лига, което ще бъде голям удар за голмайстор от ранга на Холанд. Самият нападател иска да играе на най-високото футболно равнище и няма да се задоволи с участие в Лига Европа. От друга страна Борусия може да прибере солидна сума от трансфер на Холанд през това лято, като се смята, че тя ще надхвърли 100 милиона евро.

Наскоро Мино Райола проговори за бъдещето на Ерлинг Холанд (ето какво каза).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички