Рио Фърдинанд обясни: Защо Джейдън Санчо все още не може да се впише в Манчестър Юнайтед?


Рио Фърдинанд обясни: Защо Джейдън Санчо все още не може да се впише в Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images

2181 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд се опита да обясни защо на този етап Джейдън Санчо все още не може да се впише на "Олд Трафорд", въпреки че феновете възлагаха големи надежди след трансфера му от Борусия Дортмунд.

Говорейки в своя подкаст, легендарният бранител на "червените дяволи" заяви следното:

"Футболистите трябва да разберат кои са най-добрите качества на Санчо. Някои си мислят, че той ще вземе топката от своето наказателно поле и ще стигне до другия край на игрището с нея, но това не е в стила му. Той обича високия ритъм, пасовете с едно докосване, движението между линиите и финтовете с тяло".

Рио Фърдинанд е на мнение, че на този етап Санчо не е имал възможност да прави това, защото схемата и тактиката на Манчестър Юнайтед не го позволяват, а разликата между немския и английския футбол е огромна и младокът все още се адаптира, тъй като в Бундеслигата е имал много по-голяма свобода на терена. 

Под светлините на прожекторите на "Олд Трафорд" напрежението винаги е високо, а наскоро самият Уейн Рууни бе признал в интервю, че е имал много трудни моменти под ръководството на сър Алекс Фъргюсън, които са го накарали да посегне към чашката. Е, това не му попречи да стане един от най-великите нападатели в историята на Висшата лига, но да се надяваме, че Джейдън Санчо няма да тръгне по същия път...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички