Нова раздяла в Айнтрахт: Напуска нападателят, вкарал решителната дузпа във финала на Лига Европа (ВИДЕО)


Нова раздяла в Айнтрахт: Напуска нападателят, вкарал решителната дузпа във финала на Лига Европа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3319 0

Айнтрахт Франкфурт се разделя с още един играч в навечерието на реванша с Левски в Лигата на конференциите. Това е Рафаел Боре, за когото е ясно от известно време, че треньорът Дино Топмьолер няма да разчита на него.

Очаквана раздяла, неочаквана дестинация

Bild съобщавам, че 27-годишният играч е пред трансфер във Валенсия. Нападателят, който реализира решителната дузпа срещу Глазгоу Рейнджърс във финала на Лига Европа през 2022 г., вече се е договорил клуба от Ла Лига.

Съвсем наскоро Франкфуртци поискаха трансферна сума от около 7 милиона евро за Боре. Имаше интерес към него и от Локомотив Москва, но в крайна сметка дестинацията му е различна.

27-годишният Боре игра през последните две години в Айнтрахт Франкфурт, за който е изиграл 63 мача за първенство, в които е вкарал 10 гола. Преди това той игра за аржентинския Ривър Плейт и за испанския Виляреал. Очакванията са Айнтрахт да се раздели и с голямата си звезда Рандал Коло Муани, който е пред трансфер в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички