Нойер и Байерн преговарят за нов договор


Нойер и Байерн преговарят за нов договор
Снимка: Getty Images/Guliver

1143 0

В Байерн Мюнхен работят по подновяването на договора на своя капитан Мануел Нойер. Договорът на стража изтича през 2021-ва година, но агентът на немския вратар се е срещнал с Оливер Кан и Хасан Салихамиджич, за да обсъдят уловията по новия договор.

Според ‘kicker’ двете страни искат удължаване на контракта. Проблемът обаче е за колко време ще бъде удължен той. Нойер иска да подпише договор за 5 години, докато от Байерн му предлагат само две. Наскоро вратарят навърши 34 години, а нов 5-годишен договор би означавал, че той ще пази на вратата на баварците до 40-годишна възраст. Председателят на борда в Байерн Мюнхен Оливер Кан игра докато бе на 39 години.

Една от основните причини в Байерн да желаят да не подписват дългосрочно с вратаря е идването на младия страж Александър Нюбел от Шалке като свободен трансфер на 1-ви юли. Нюбел е едва на 23 години и ще има желание да играе, когато пристигне в клуба. Според някои информации в договора на младия вратар дори има клауза, според която той трябва да изиграе поне 15 срещи през идния сезон. А ето кой европейски гранд може да прибере Нойер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички