Мусиала преодоля 7 "вълци" за 10 секунди, вкара в стил "Меси" (ВИДЕО)


Мусиала преодоля 7 "вълци" за 10 секунди, вкара в стил "Меси" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1442 0

Германският шампион Байерн Мюнхен сложи край на поредицата от мачове без победа и след трите равенства в първенството надделя над Волфсбург. "Вълците" се намират в добра форма, но загубиха с 2:4, въпреки че не се предадоха до край.

Едно от попаденията в двубоя обаче определено заслужава внимание. След като вече Кингсли Коман бе вкарал два гола, а Томас Мюлер бе добавил един, Камински направи резултата 1:3, за да се стигне до 73-ата минута. Моментът на Джамал Мусиала.

Германският национал показа гениалност в рамките на 10-ина секунди, след като преодоля над половината отбор на Волфсбург. В края той чукна прецизно топката в ъгъла, за да не остави шансове и на вратаря (можете да видите изпълнението му по-долу в материала).

Трябва да отбележим и друг гол в мача, за който бе замесен зимното попълнение Жоао Кансело. Той центрира отлично отдясно, а в наказателното поле Кингсли Коман намери топката от въздуха по красив начин, за да се разпише за 2:0. И това изпълнение можете да видите чрез видео по-долу.

Вижте как Байерн Мюнхен победи Волфсбург и задържа първото място в Германия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички