Интер взима швейцарски национал от Борусия Дортмунд


Интер взима швейцарски национал от Борусия Дортмунд
Снимка: Getty Images

1881 0

Италианският гранд Интер се интересува от любопитен национал, отказващ да продължи договора с настоящия си тим. Става въпрос за Мануел Аканджи от Борусия Дортмунд, изиграл общо 154 срещи за "жълто-черните" в периода от лятото на 2018-а година. 

Сега обаче той не иска да подновява контракта си, изтичащ в началото на следващото лято. Междувременно той не влиза в плановете на старши треньора Един Терзич и от "Сигнал Идуна Парк" вече търсят усилено купувач за играча. 

Италианският вестник Gazzetta dello Sport смята, че швейцарският национал е набелязан от Интер, който вероятно ще се опита да го привлече под наем за настоящия сезон. Летният трансферен прозорец затваря в навечерието на септември.

Ръководството на "змията" планира да включи и опция за задължително закупуване в договора на защитника. В такъв случай обаче играчът ще трябва да подпише удължаване на настоящия си контракт за една година, за да може сделката да се осъществи.

Представители на двата клуба ще се срещнат в следващите дни, за да проведат разговори по евентуалния трансфер на Мануел Аканджи.

Вижте най-интересните сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички