Биомеханика и още: Ерлинг Холанд ще се възстановява по нетрадиционни, но роботски методи


Биомеханика и още: Ерлинг Холанд ще се възстановява по нетрадиционни, но роботски методи
Снимка: GettyImages

1756 0

Голаджията на Манчестър Сити - Ерлинг Хааланд, иска бързо възстановяване преди Световното клубно първенство, преминавайки консултации с експерта по биомеханика Джон Хадад в Испания, за да се справи с проблем с крака, възникнал по време на неотдавнашния сблъсък срещу Астън Вила.

Как ще се възстановява Ерлинг Холанд?

23-годишният норвежец ще се довери на нетрадиционните, но същевременно ефективни методи на Хадад, за да ускори процеса на оздравяване. Предишното сътрудничество на Ерлинг Холанд с Хадад през 2020 година, по време на престоя му в Борусия Дортмунд, доведе до ускорено възстановяване от контузия на бедрото.

Джон Хадад, известен с клиниката си в Бейрут, задълбочава в биомеханиката и двигателната терапия, като се застъпва за прости, но въздействащи лечебни техники. Неговите неортодоксални методи се простират отвъд традиционното лечение, включително специализирани очила, предназначени да подобрят съня и релаксацията

Докато Сити се подготвя за Световното клубно първенство, мениджърът Пеп Гуардиола остава предпазлив оптимист за участието на Холанд в него, намеквайки за потенциално отсъствие в турнира в Саудитска Арабия, ако ситуацията се усложни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Привърженици на Манчестър Сити бяха нападнати от ултраси на Цървена звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички