Логичното се случи - "Сензацията" в Бундеслигата се раздели със своя наставник след лошия старт


Логичното се случи - "Сензацията" в Бундеслигата се раздели със своя наставник след лошия старт
Снимка: Getty Images

909 0

Отборът на Унион Берлин обяви официално на своя уебсайт и в социалните мрежи, че е уволнил своя треньор Урс Фишер. Мнозина виждат тази раздяла като логична, тъй като отборът се намира в кошмарна серия от резултати, които не са никак задоволителни както в Бундеслигата, така и в Шампионска лига.

"Унион и старши треньорът Урс Фишер незабавно поемат по различни пътища. Решението беше взето от президента Дирк Цинглер и Фишер по време на среща между двамата в понеделник следобед", пишат от германския клуб.

Припомняме, че Фишер пое тима преди 5 години - през юли 2018-а и изведе отбора до първо участие в Бундеслигата след само един сезон. Унион се превърна в "сензацията" на германския елит, тъй като отборът от столицата завърши съответно на седмо, пето и четвърто място през последните 3 кампании.

Отборът на Унион стартира сезон 2023/24 по кошмарен начин. Германският тим записа само 1 равенство и цели 13 загуби в последните си 14 мача във всички турнири. Столичани са на дъното в Бундеслигата с едва 6 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички