Левандовски разкри как успява да бележи толкова много


Левандовски разкри как успява да бележи толкова много
Снимка: Getty Images/Guliver

1228 0

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски разкри на какво се дължи неговата резултатност по принцип и особено в този сезон. Полският национал е вкарал за "баварците" във всички турнири 45 гола в 39 мача.

Според него, повечето от действията в наказателното поле се основават на инстинкт, тъй като футболистът няма никакво време за мислене за хода на атаката и обработката на топката. Левандовски заяви, че 90% от головете възникват "от главата", а останалите - от нивото на концентрация, която с умората неизбежно намалява.

Голяджията разкри тънкости и от своя хранителен режим, с който винаги е във форма. "Не ям месо в деня на мача. Прекалено е тежко за организма ми. Храненето зависи от това кога започва мачът. Когато ядеш макаронени изделия или ориз, това ви носи голяма полза от гледна точка на допълнителна енергия", заяви полякът, цитиран от "Франс Футбол". А чудесната форма може да донесе на Левандовски изненадващо признание (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички