"Къса ми се сърцето" - Ралф Рангник се чуди на акъла на Кристофър Нкунку


"Къса ми се сърцето" - Ралф Рангник се чуди на акъла на Кристофър Нкунку
Снимка: Getty Images

1979 0

Бившият старши треньор на РБ Лайпциг Ралф Рангник изрази съмнение, че предстоящият летен трансфер на Кристофър Нкунку в Челси е най-удачният вариант за неговото бъдеще.

На този етап няма нищо официално около 25-годишния атакуващ играч на "биковете", но още в края на 2022 г. се бяха появили информации от авторитетни източници, че той е подписал предварителен договор с лондончани и ще акостира на "Стамфорд Бридж" след края на сезон 2022/23. 

*Настоящата кампания не е най-добрата в кариерата на френския национал - той бе извън терените над 130 дни, лекувайки различни травми, една от които го извади от участие от Мондиал 2022 в Катар.

"Лично за мен, в момента той е един от най-добрите атакуващи полузащитници, но, по мое мнение, реши да отиде в Челси прекалено рано. Можете ли да си представите, че такъв невероятен играч ще отиде в клуб, който се намира в такова състояние, в каквото е Челси в момента?", запита Рангник в интервю пред "ZDF", намеквайки за тежката игрова криза на "сините".

"Къса ми се сърцето! Ако му бях съветник или негов баща, бих бил доста притеснен в момента", подчерта бившият наставник на Манчестър Юнайтед и допълни: "Точно сега, няма никакво значение кой може да стане треньор на Челси - не бих препоръчал на никого да ходи при тях. Първото нещо, което трябва да се направи там е да се установи някаква стратегия и да се намали групата от футболисти до разумна бройка, с която всеки мениджър би могъл да работи".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Постъпка на Тод Боели при трансфера на Мудрик шокирала играчите на Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички