Ковач, възхитен: Коутиньо сякаш танцува с топката!


Ковач, възхитен: Коутиньо сякаш танцува с топката!
Снимка: Getty Images/Guliver

1581 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач засипа с похвали полузащитника на тима Филипе Коутиньо, който играе под наем от Барселона. Бразилецът вкара гол и даде асистенция при победата на "баварците" над Падерборн през уикенда с 3:2.

"Играта на Коутиньо говори сама за себе си. Всички, които гледаха мача на стадиона или извън него, видяха неговото ниво, качествата му. Понякога изглежда, че той танцува с топката. Филипе знае точно какво да направи във всяка ситуация, във всеки сегмент на мача", заяви Ковач.

"В случая с първия гол той асистира страхотно на Гнабри. По-нататък самият Коутиньо се разписа със страхотен пас на Серж. Това е индивидуално майсторство. Определено той ще ни помогне в бъдеще. Коутиньо се адаптира в отбора и е щастлив тук. А когато играч от Южна Америка с такъв набор от качества е щастлив, може да видим фантастични неща. Няма значение дали сте фен на Падерборн, или на Байерн, неговото представяне ще ви хареса", каза още хърватският треньор. А кого обвини Ривалдо за провала на Коутиньо в Барселона вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички