Ривалдо обвини Меси за неуспеха на Коутиньо в Барселона


Ривалдо обвини Меси за неуспеха на Коутиньо в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

9243 0

Бившата звезда на Барселона - Ривалдо, изрази разочарование от факта, че сънародникът му Филипе Коутиньо не успя да се наложи като титуляр в тима и се наложи да премине под наем в Байерн Мюнхен.

"Винаги съм вярвал, че Филипе Коутиньо има способността да успее в Барселона, но нещата отнеха твърде много време и двете страни се договориха за трансфер в Байерн Мюнхен. Малко съм разочарован от неуспеха му да спечели титулярно място в тима, но може би той вече не бе уверен в това и бе недоволен, затова избра да премине в друг голям клуб, опитвайки да се върне към най-добрия си футбол от времето си в Ливърпул", заяви Ривалдо пред Betfair.

"Никога не е лесно да намериш своето място в отбор, в който Лионел Меси постоянно обира всички заслуги и отговорности. В света има малко играчи, способни да стигнат до подобна ситуация и да се наложат. А може би Коутиньо нямаше достатъчно търпение, за да намери своето място в отбора. Аржентинската звезда е лидер в отбора и ще продължи да играе на най-доброто си ниво още три или четири години, така че е трудно да се види как други играчи ще блестят в най-добрата си светлина в Барселона", категоричен бе бразилската легенда. А дали престоят на Коутиньо при каталунците беше провал вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички