Колко време Байерн игра с 12 души срещу Фрайбург и как го обясни Нагелсман?


Колко време Байерн игра с 12 души срещу Фрайбург и как го обясни Нагелсман?
Снимка: Getty Images/Guliver

4154 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман коментира епизода в мача срещу Фрайбург (4:1), в който на терена едновременно имаше 12 играчи на "баварците". Това се случи в края на двубоя от 28-ия кръг на Бундеслигата.

"Четвъртият съдия показа грешен номер и Кинг (Коман, бел.ред.) не знаеше, че трябва да напусне терена. Мисля, че играхме така (с 12 футболисти, бел.ред.) около 8-9 секунди. Този епизод изглеждаше малко странно, но не повлия на нищо", каза Нагелсман пред журналистите след мача.

"Нормално е феновете да го обсъждат. Зная кой е виновен, но няма да казвам имена и оставям това право на Вас (журналистите, бел.ред.). Радвам се, че спечелихме", допълни треньорът на "баварците".

Според някои медии в Германия вината за гафа е на мениджъра на Байерн Катлийн Крюгер, която предостави неверни данни, а четвъртият арбитър не провери информацията. Крюгер посочи, че терена трябва да напусне 29-и номер - Кингсли Коман. В тима обаче няма играч с такъв номер, от началото на сезона французинът играе с номер 11.

В крайна сметка на терена едновременно бяха 12 играчи за 16 секунди. А ето докога Коман остава в Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички