5-те звезди, които са в чудовищна форма в Шампионска лига


5-те звезди, които са в чудовищна форма в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

3494 0

Въпреки че настоящото издание на Шампионска лига все още е в груповата си фаза, класните изяви на играчите не закъсняват. Европейските вечери носят куп емоции и зрелищни изяви, на които зрителите да се наслаждават. Към момента футболистите, които могат да се похвалят, че се намират в топ форма, са следните пет:

Мануел Нойер

Стражът на Байерн Мюнхен все още не е допуснал гол в Шампионска лига през настоящото издание. Германският национал може да се похвали с три сухи мрежи. Основната причина това да се смята за голямо постижение е, че тимът на Юлиан Нагелсман игра срещу Интер и Барселона. Мануел Нойер остава ключова фигура в Байерн Мюнхен, а като се добави и опитът на 36-годишния вратар, това може да е ключово за триумфиране в надпреварата.

Андре-Франк Замбо Ангиса

Камерунският играч е един от най-добрите африкански полузащитници в Европа. В Шампионска лига Ангиса има отбелязан един гол и направени три асистенции през настоящата кампания. Той има и пряко участие в 11 гола в 11 мача на Наполи.

Джуд Белингам

Англичанинът е ключова фигура в Борусия Дортмунд през настоящия сезон. До момента той има три гола и една асистенция в Шампионска лига. 19-годишният Джуд Белингам е и най-младият капитан, който успява да се разпише в история на турнира. Единственият футболист, който е имал по-ключова роля за отбелязването на голове, е Ерлинг Холанд.

Лерой Сане

В настоящото издание на Шампионска лига германският национал има отбелязани 4 гола и направена една асистенция. 26-годишният Лерой Сане има огромно влияние върху атаката на тима на Нагелсман. Байерн Мюнхен определено ще се нуждае от подобни изяви, особено при излизане от груповата фаза.

Ерлинг Холанд

Норвежецът е безпощаден, когато става въпрос за реализиране на голове. Новото попълнение на Манчестър Сити оглавява класацията за най-резултатен футболист в Шампионска лига, откакто тазгодишната кампания стартира. Ерлинг Холанд има пет гола в три изиграни мача. Откакто се състезава в Шампионска лига, има 27 гола в 22 изиграни срещи. Норвежецът е и играчът с най-много голове в топ петте първенства в Европа. 

Именно заради тези си изяви Ерлинг Холанд "не бива смятан за човек".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички