"Какво ли ще го сполети срещу Барса": Бранител на Байерн стана за смях в Бундеслигата (ВИДЕО)


"Какво ли ще го сполети срещу Барса": Бранител на Байерн стана за смях в Бундеслигата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1829 0

Централният защитник на Байерн Мюнхен Дайо Упамекано стана обект на подигравки в социалните мрежи, след като бе буквално попилян от играч на Унион Берлин при равенството между двата тима в събота в немската Бундеслига.

В 75-ата минута Упамекано трябваше да овладее топката в близост до вратата на Байерн, но зад гърба му дебнеше играч на Унион. Притиснат от противника, Упамекано пропусна топката между краката си, след това загуби баланс и падна.

Защитникът се изправи само за момент, преди отново да изгуби баланс и да се озове на тревата. Това позволи на нападателя на Унион да излезе сам срещу вратаря Мануел Нойер, който все пак опази вратата си от попадение.

Некоординираните действия на Упамекано веднага провокираха подигравателни коментари в социалните мрежи, а един потребител написа следното: "Чудя се какво ли ще го сполети, когато срещу него са нападатели като Дембеле, Рафиня и Левандовски, срещу които ще се изправи скоро."

Първият мач между Байерн Мюнхен и Барселона в групите на Шампионска лига е на 13 септември на "Алианц Арена". Президентът на Байерн обаче не постави Барселона сред конкурентите на баварците в Шампионска лига (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички