Берлин се оказа непревземаема крепост за Байерн (ВИДЕО)


Берлин се оказа непревземаема крепост за Байерн (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1781 0

Шампионът на Германия Байерн Мюнхен не успя да победи Унион Берлин след равенство 1:1 в сблъсъка от петия кръг на немската Бундеслига. Преди началото на кръга двата тима бяха с равен брой точки на върха в таблицата, но след този "хикс" изпуснаха водачеството.

След само 12 минути игра домакините излязоха напред в резултата с гол на Шералдо Бекер. Байерн обаче имаше мигновен отговор и три минути по-късно резултатът бе изравнен с попадение на Йошуа Кимих, който се разписа след центриране от корнер.

Video edited on Kapwing

В 36-ата минута Лирой Сане отправи много опасен удар към вратата на Унион, но стражът на домакините се справи. Втората част не започна по начина, по който му се искаше на Юлиан Нагелсман, като неговият тим не показа достатъчно агресия в офанзивен план.

В 75' Джейми Леверинг от тима на Унион излезе очи в очи с Мануел Нойер, но немският страж го спря. Осем минути по-късно Алфонсо Дейвис можеше да вкара попадение в другата врата, но и Фредерик Рьонов демонстрира добър рефлекс.

В продължението на мача Сане отново имаше шанс да вкара, но противников играч му попречи. Това бе второ равенство за Байерн и Унион от началото на сезона, като и двата тима остават непобедени в Бундеслигата с актив от 11 точки. В следващия кръг Байерн посреща Щутгарт, а Унион гостува на Кьолн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички