Хари Кейн си взе "довиждане" с Тотнъм, но не и "сбогом"


Хари Кейн си взе "довиждане" с Тотнъм, но не и "сбогом"
Снимка: Getty Images

1273 0

Малко преди Байерн Мюнхен официално да обяви трансфера на Хари Кейн, самият футболист използва социалните мрежи, за да си вземе "довиждане" с феновете на Тотнъм и да им обясни решението си:

"Исках да бъда първият, който да ви съобщи, че ще напусна клуба днес. Очевидно е, че в момента много емоции преминават през мен. Тъжен съм, че си тръгвам от отбора, в който прекарах почти 20 години от живота си - от 11-годишно момче, до 30-годишен мъж. Имах толкова много чудесни моменти и натрупах специални спомени, който ще ценя винаги", започна нападателят.

"Благодарен съм на всичките ми съотборници през годините, на всичките ми треньори, на всеки един човек от клуба. Изградих близки отношения с много хора. Най-вече, искам да благодаря на феновете на Тотнъм. От момента, в който започнах да играя, станах един от вас. Дадох абсолютно всичко възможно от себе си, за да ви накарам да се гордеете и да ви създам много специални моменти и спомени, които се надявам да траят вечно".

"Вече ще гледам мачовете като фен"

"Усетих, че сега е дошло времето да си тръгна. Не исках да напускам при вече започнал сезон. Мисля, че е важно за новия треньор и за играчите да бъдат концентрирани върху това да върнат Тотнъм обратно на челните места и да се борят за трофеи. Желая на Ангелос Постекоглу и всички футболисти късмет. Откровен съм - вече ще гледам мачовете като фен и наистина се надявам, че тимът ще бъде успешен", каза още 30-годишният Кейн, а за финал добави тайнствено:

"Това не е "сбогом", защото човек никога не знае как ще се развият нещата в бъдеще. Това е "благодаря ви" и "ще се видим скоро"".

*Хари Кейн завърши престоя си при "шпорите" с 280 гола и 64 асистенции в общо 435 мача във всички турнири. Той е голмайстор №1 в историята на клуба и е спечелил 3 "златни обувки" във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички