Изненада: Ерлинг Холанд се завръща в игра за Борусия Дортмунд по-рано от очакваното!


Изненада: Ерлинг Холанд се завръща в игра за Борусия Дортмунд по-рано от очакваното!
Снимка: Getty Images

1002 0

Нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд получи контузия в бедрото при загубата от Аякс с 0:4 в Шампионска лига и не е играл футбол от 19 октомври. Първоначално се смяташе, че ще отсъства от терените до края на годината, но старши треньорът на "жълто-черните" обяви радостна новината за феновете на отбора преди гостуването на Волфсбург през идния уикенд:

"Ерлинг ще пътува с нас. Той се възстановява бързо в последните дни. Чувства се добре и евентуално може да влезе за кратко", каза Марко Розе и въодушеви още повече привържениците със следните думи: "Ако всичко се развие добре, ще е готов за игра срещу Байерн".

След 12 кръга, баварците оглавяват класирането в Германия с 28 точки, докато Борусия е на второ място с една по-малко. Дербито между тях ще се състои съвсем скоро - 4 декември!

Наставникът Марко Розе призна и че загубата от Спортинг Лисабон през седмицата тежи на играчите му, тъй като отборът вече загуби шансове да продължи към 1/8-финалите:

"Поражението ни тежи. Определено отпадането от Шампионската лига горчи. Моята работа е да върна енергията в отбора. Искаме отново да насочим нещата в правилната посока".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички