Холанд: Мбапе е страхотен играч


Холанд: Мбапе е страхотен играч
Снимка: Getty Images/Gulliver

1331 0

Нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд сподели очакванията си за реванша срещу Пари Сен Жермен утре вечер. Въпреки че отбеляза двата гола за победата с 2:1 в първия мач между двата отбора, 19-годишният реализатор смята, че представянето му е можело да бъде доста по-добро.

„Да, ОК, отбелязах два гола, но също така направих доста грешки по време на мача. Представянето ми можеше да бъде много по-добро от това. Мбапе е фантастичен играч. В първия кръг за пръв път имах възможност да се изправя срещу него. Той притежава много талант. Той е необикновен футболист. Всичко, което прави за възрастта си, е невероятно, това е лудост. Той е страхотен играч“, заяви Ерлинг Холанд.

Борусия Дортмунд влизат в утрешния мач на „Парк де Пренс“ в серия от 5 поредни победи във всички турнири. Ерлинг Холанд бе с ключова роля за постигането им и увеличи головата си сметка на 12 попадения в 10 срещи след преминаването си в „жълто-черните“ от тима на Ред Бул Залцбург. А ето по какво норвежкият нападател иска да прилича на Златан Ибрахимович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички