Хари Кейн откри головата си сметка за Байерн Мюнхен след бой над Вердер на Илия Груев (ВИДЕО)


Хари Кейн откри головата си сметка за Байерн Мюнхен след бой над Вердер на Илия Груев (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3293 0

Байерн Мюнхен стартира новата кампания в Бундеслигата с класическа победа с 4:0 над Вердер Бремен като гост. Два от головете бяха отбелязани Лерой Сане, а Хари Кейн също откри своята голова сметка за баварците с хубаво изпълнение. Крайният резултат пък бе оформен от Матис Тел.

Родният национал Илия Груев-младши, който се подвизава във Вердер, пък изгледа срещата от скамейката и не се появи в игра срещу баварците. Байерн доминираше на "Везерщадион" като създаде 25 голови възможности срещу само 6 за домакините.

Първото попадение падна в още в 4-ата минута. Кейн асистира на Лерой Сане, който просто трябваше да добави топката в противниковата врата за 1:0. В 75' пък Хари Кейн покачи до 2:0, след като се възползва от подаване на Алфонсо Дейвис и с клиничен удар сложи точка на спора.

Класическият резултат бе оформен от Лерой Сане в 90'. Германският национал получи блестящ пас от Томас Мюлер и отново от непосредствена близост реализира за 3:0. Крайният резултат бе оформен от Матис Тел в четвъртата минута от добавеното време след нова асистенция на Алфонсо Дейвис.

След седмица Байерн приема Аугсбург на "Алианц Арена", а Вердер ще мери сили с Фрайбург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички