Големият проблем на Борусия Дортмунд е в очите (СНИМКИ)


Големият проблем на Борусия Дортмунд е в очите (СНИМКИ)
Снимка: Guliver/GettyImages

1309 0

Борусия Дортмунд започна сезона в Първа Бундеслига ударно. Отборът беше с най-добра защита, бележеше за удоволствие и всички смятаха, че Байерн Мюнхен ще има много тежка задача да защити титлата си, особено след слабия старт и уволнението на Карло Анчелоти.

Нещата обаче са коренно различни в момента, като воденият от Петер Бозж тим вече не е дори в топ 4 и отпадна от Шампионска лига. Головете продължават да валят, но в защита отборът играе трагично. И това беше очевидно при равенството 4:4 срещу Шалке, когато "жълто-черните" изпуснаха 4 гола аванс в последния половин час от срещата.

Срещу "кралскосините" за пореден път се видя, че защитниците в отбора не гледат къде са разположени противниковите футболисти. На първата снимка ще видите, че всички трима футболисти, които се защитават в наказателното поле, гледат право в топката, но не и в хората зад тях. Това се забеляза и в мачовете срещу Реал Мадрид, Тотнъм, Байерн и много други. И определено на "Сигнал Идуна Парк" трябва сериозно да се обърне внимание на позиционирането в защита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички