Фавър: Матс Хумелс ще бъде здрав за Байерн


Фавър: Матс Хумелс ще бъде здрав за Байерн
Снимка: Getty Images/Gulliver

938 0

Треньорът на Борусия Дортмунд Лусиен Фавър даде информация за състоянието на своите футболисти преди дербито с Байерн Мюнхен. Първият и вторият в подреждането в Бундеслигата се изправят в решителен за титлата сблъсък в утрешния ден.

Бранителят Матс Хумелс се наложи да напусне терена след проблем в ахилеса при победата с 2:0 срещу Волфсбург в събота, но Фавър смята, че той трябва да бъде готов за мача с Байерн. Треньорът добави, че друг от основните играчи Аксел Витсел също вероятно ще се завърне в тима след травма. „Ще трябва да видим какво е състоянието на Матс, но съм на 99 процента сигурен, че той ще бъде добре. Аксел Витсел започна да тренира с тима във вчерашния ден. Той може да бъде в отбора“, заяви Фавър на пресконференцията си преди мача.

Емре Джан и Джейдън Санчо могат да попаднат в стартовия състав на тима, след като получиха шанс за изява от пейката срещу Волфсбург. „Емре Джан изигра 45 минути, което е добре. След като имаше проблеми, Джейдън Санчо тренираше с отбора през последните 10 дни. Той бавно се връща към топ формата си. Ще видим“, заяви още треньорът на Борусия Дортмунд.

А ето кой футболист на немския гранд със сигурност ще напусне тима през лятото.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички