Фантастичната серия на Байер Леверкузен продължи, но не по начина, по който му се искаше (ВИДЕО)


Фантастичната серия на Байер Леверкузен продължи, но не по начина, по който му се искаше (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

731 0

Байер Леверкузен и Борусия Мьонхенгладбах не успяха да се победят, завършвайки при резултат 0:0 в мач от 19-ия кръг на Бундеслигата. "Аспирините" продължават да са непобедени в 19 мача в германския елит, но изпуснаха ценни 2 точки в борбата за златото.

Развой на Байер - Борусия 

Още: Свалиха на земята съдия в Германия, зрител слезе от трибуните и застана край тъчлинията (ВИДЕО)

Двубоят стартира чудесно за "аспирините", които можеха да открият още в петата минута. Надием Амири можеше да вкара от границата на наказателното поле, но Николас Мориц успя да спаси своята врата.

В 24-ата минута рефлексът на Мориц отново бе тестван, но този път от Флориан Вирц, който получи чудесен пас, но пропиля златна възможност.

През втората чат доминацията на Байер продължи и в рамките на 4 минути бяха изпуснати две положения. Първо, в 57-ата минута Вирц сложи топката на главата на Жереми Фримпонг, който обаче стреля неточно. След това, след час игра, Алехандро Грималдо нанесе мощен удар, но за негово нещастие топката мина покрай страничния стълб. 

Още: Сериозен удар по Тухел и Байерн Мюнхен: Кинглси Коман се контузи и веднага грабна патерици (ВИДЕО)

В 70-ата минута футболистите на Шаби Алонсо имаха претенции за дузпа, но те не бяха уважени от главния арбитър. В 92-ата минута Нейтън Тела можеше да вкара, но за пореден път Николас Мориц спаси.

Байер Леверкузен продължава да е на върха в Бундеслигата с 49 точки в актива си, следван от Байерн Мюнхен, който е с 2 по-малко. Борусия Мьонхенгладбах пък се намира на 12-ата позиция с 21 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички