Сериозен удар по Тухел и Байерн Мюнхен: Кинглси Коман се контузи и веднага грабна патерици (ВИДЕО)


Сериозен удар по Тухел и Байерн Мюнхен: Кинглси Коман се контузи и веднага грабна патерици (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

638 0

Байерн Мюнхен успя да се наложи с 3:2 над Аугсбург и да се доближи до Байер Леверкузен в Бундеслигата, но даде много свидна жертва, след като нападателят Кингсли Коман бе принуден да напусне терена преждевременно.

Какво се случи с Коман?

Коман получи контузия секунди преди съотборникът му Александър Павлович да открие резултата в 23-ата минута. Коман се бореше за топката и бе поставен като в капан между играч на Аугсбург и гредата.

Още: След мач с 5 гола: Байерн Мюнхен притисна Байер Леверкузен

Кингсли Коман получи неприятна травма

Веднага след това пък френският национал беше заменен от 18-годишния нападател Матис Тел. Притеснителното обаче дойде след края на мача, тъй като в социалните мрежи се появиха няколко клипа, на които се вижда как Коман излиза от стадиона, накуцвайки - и то с патерици. 

Всяка контузия на Коман би причинила повече притеснения на треньора на Байерн Томас Тухел, който вече има главоболия с редица контузии на ключови играчи в защитата в халфовата линия. Освен това централният бранител Ким Мин-Же и десният бек Нусаир Мазрауи също липсват, тъй като се състезават със своите национални отбори на турнирите в Азия и Африка.

Още: Байерн Мюнхен чупи трансферния рекорд в Турция заради френски бек

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички