Ерлинг Холанд задмина Левандовски, Лео Меси и Кристиано Роналдо


Ерлинг Холанд задмина Левандовски, Лео Меси и Кристиано Роналдо
Снимка: Gulliver/GettyImages

27617 0

Ерлинг Холанд се радва на доста добър сезон в индивидуален план с екипа на Борусия Дортмунд и през тази кампания е регистрирал впечатляващи статистически данни. Норвежкият нападател се представя много добре и на едва 20-годишна възраст всички топ клубове в европейския футбол вече се борят за подписа му.

Двата му гола във финала за Купата на Германия помогнаха на неговия отбор да победи с 4:1 РБ Лайпциг и младокът вдигна първия си трофей с "жълто-черните". Мачът ще се запомни най-вече с първото му попадение, което напомняше на бразилската легенда Роналдо, който почти никога не бъркаше, когато оставаше в ситуации "едно на едно". (видео на този гол ще намерите в линка най-отдолу!)

Интересно е да се отбележи, че Холанд превъзхожда някои от най-добрите нападатели в Европа през този сезон, което пък допълнително подчертава колко голям талант всъщност е той.

Тази година той натрупа 10 попадения в Шампионска лига, което е с пет повече от звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски. Има два гола повече от Лионел Меси през този сезон (39 срещу 37) и e вкарал с три повече от Кристиано Роналдо от началото на 2021 година (22 срещу 19)!

ТУК можете да видите попадението на Холанд в стил "Роналдо"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички