Един Терзич е новият треньор на Борусия Дортмунд


Един Терзич е новият треньор на Борусия Дортмунд
Снимка: Getty Images/Guliver

4098 0

Борусия Дортмунд обяви официално своя нов старши-треньор. На поста се завръща бившият наставник на „жълто-черните“ Един Терзич, който заемаше поста на технически директор в клуба през вече изминалия сезон. Специалистът ще подпише утре договор до 30 юни 2025 година, съобщиха от Борусия Дортмунд.

„Проведохме интензивни разговори с Един Терзич през миналия уикенд и сме убедени, че това е правилното решение за Борусия. Той познава клуба, обстановката, голяма част от отбора, както и промените, които искаме да направим, за да предложим на феновете си успешен футбол. Предстоящият сезон ще е характеризиран от ново спортно начало. Ще вървим напред заедно с голямо удоволствие и страст“, заяви спортният директор на клуба от Дортмунд Себастиян Кел.

„Всички знаят колко е важен Борусия Дортмунд в моя живот. Благодаря на ръководството на доверието и за възлагането на тази голяма отговорност. Ще дам всичко от себе си за успеха на клуба“, пък коментира Терзич, под чието ръководство вестфалци спечелиха Купата на Германия миналата година.

Вижте още: Как се сбогува с Борусия голямата звезда Ерлинг Холанд (СНИМКИ)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички