Лудост? Леви отказва и последната оферта от Байерн Мюнхен за 30-годишния Кейн


Лудост? Леви отказва и последната оферта от Байерн Мюнхен за 30-годишния Кейн
Снимка: Getty Images

8459 0

Собственикът на Тотнъм Даниел Леви е един от най-трудните преговарящи в европейския футбол и го доказа отново в операцията с Байерн Мюнхен за Хари Кейн. Въпреки факта, че играчът и германският клуб имаха споразумение от известно време, офертите, идващи от Мюнхен за вземане на нападателя, бяха отхвърлени една след друга от клуба от Северен Лондон.

Леви отхвърля последната оферта на Байерн за Кейн


Той в отхвърлил офертата на Байерн от 100 милиона евро, плюс променливи бонуси, за играч, чийто договор изтича през юни и е на 30 години.

Според Daily Mail отказът на Тотнъм е вбесил самия футболист и Байерн, които вече обмислят алтернативи да подсилят атаката си без Кейн. Един от тях би бил нападателят на Ювентус Душан Влахович. Това може да се окаже и много по-изгоден трансфер от този на Кейн, въпреки че последният беше цел номер едно от самото начало.

Отказите на Леви и Тотнъм да продадат Кейн през последните години изплашиха всички онези ухажори, които преди това искаха английския национал. Това се случи с Манчестър Сити и наскоро с ПСЖ. Дори Реал Мадрид беше свързван с нападател, но много високите очаквания на Тотнъм правят продажбата невъзможна. Наскоро Гари Линекер обясни подробно защо Тотнъм и Кейн вече трябва да се разделят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички