Добри новини в Байерн Мюнхен: Садио Мане ще бъде готов за реванша срещу ПСЖ


Добри новини в Байерн Мюнхен: Садио Мане ще бъде готов за реванша срещу ПСЖ
Снимка: Getty Images

1280 0

Голямата звезда на Байерн Мюнхен - Садио Мане, се очаква да се завърне в игра след 3-месечно отсъствие за реванша от осминафиналите на Шампионска лига срещу ПСЖ на "Алианц Арена", твърди "BILD".

Според изданието сенегалецът, който пропусна и Мондиал 2022 в Катар заради травмата си, ще поднови тренировки с тима в следващите дни. В лагера на баварците вярват, че той ще бъде готов на 100% за важния сблъсък с ПСЖ в турнира на богатите след няколко седмици.

Садио Мане не е играл футбол от 8 ноември миналата година, когато Байерн Мюнхен победи с 6:1 Вердер Бремен в Бундеслигата на Алианц "Арена" - само няколко седмици преди Световното първенство в Катар.

Липсата на Мане

Той беше заменен през първото полувреме с контузия на пищяла, която го накара да пропусне световните финали. Без Мане Сенегал стигна до осминафиналите, където в крайна сметка бе победен с 0:3 от Англия.

Садио Мане акостира в Мюнхен миналото лято, а баварците платиха около 32 милиона евро за услугите му на Ливърпул. Той има 23 мача във всички турнири с екипа на Байерн, в които е допринесъл с 11 попадения и 4 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Томас Мюлер с поредното голямо постижение за Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички