Нагелсман обясни какво в играта на ПСЖ е изненадало Байерн Мюнхен


Нагелсман обясни какво в играта на ПСЖ е изненадало Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1421 0

Наставникът на Байерн Мюнхен - Юлиян Нагелсман, заяви, че баварците са били изненадани от факта, че ПСЖ им е позволил да доминират на терена по време на 1/8-финалния сблъсък в Шампионска лига.

*Във вечерта на 14 февруари немският колос победи парижани с 1:0 на "Парк де Пренс" и има леко предимство преди реванша на "Алианц Арена", който е насрочен за 8 март.

"Играехме много добре през първите 25 минути и установихме контрол. Можем да действаме и дори по-директно към противниковата врата. У мен остана усещането, че нашият отбор беше изненадан от това колко продължително владее топката и колко прибрано и затворено играе ПСЖ", обясни Нагелсман на пресконференцията си след мача и допълни: "Знаех, че те ще изберат такъв подход, но не очаквах да са толкова пасивни и да не се опитват да си върнат топката".

Треньорът на Байерн не отрече и че влизането в игра на Килиан Мбапе е променило срещата, но изрази увереност, че за реванша в Мюнхен отборът му ще е намерил формулата как да спре 24-годишния французин: "Мбапе абсолютно сам може да промени всеки един мач. ПСЖ се събуди след влизането му в игра. Те със сигурност са по-добри с него, отколкото без него. За реванша имаме идеи как да го спрем и как да нараним съперника".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кристоф Галтие призна за разочарование в ПСЖ, но констатира: Всичко ще се реши след три седмици

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички