Джошуа Кимих преподписа с Байерн Мюнхен до 2025 година


Джошуа Кимих преподписа с Байерн Мюнхен до 2025 година
Снимка: Getty Images

1685 0

Халфът на Байерн Мюнхен Джошуа Кимих подписа нов договор с клуба, който ще го задържи при баварците до лятото на 2025 година. Германският национал бе привлечен от тима на РБ Лайпциг през 2015 година и бързо се превърна в основен играч за Байерн, като вече има 264 мача за клуба във всички турнири.

Досегашният контракт на Кимих с шампионите на Германия изтичаше след две години, но той обвърза дългосрочното си бъдеще с отбора. "Най-важната причина да удължа договора си е, че тук мога да се наслаждавам на своята страст всеки ден. Имам отбор, с който мога да постигна всичко, а много от съотборниците ми се превърнаха в истински приятели.

Като допълнение моето семейство се чувства много добре тук. Мюнхен се превърна във втория ми дом", сподели Кимих, след като подписа новия договор. Следващата цел на Байерн ще е да обвърже с нов договор и друг национал на Германия - Леон Горецка, чийто контракт изтича следващото лято.

А какво се случва с новия договор на Левандовски - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички