Борусия Дортмунд би пред погледа на Ханзи Флик, за да се изкачи на върха в Бундеслигата (ВИДЕО)


Борусия Дортмунд би пред погледа на Ханзи Флик, за да се изкачи на върха в Бундеслигата (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

737 0

Борусия Дортмунд потрепери до самия край при гостуването си на Хофенхайм от 22-рия кръг на Бундеслигата, но в крайна сметка се наложи с 1:0 за поредните ценни точки при битката на върха в местния елит. 

В големия герой за победителите се превърна Юлиан Бранд, който реализира в 43-ата минута и за пореден път подчерта, че е сред футболистите в страхотна форма за "жълто-черните". 

Играчът реализира четвъртото си поредно попадение в надпреварата и се превърна във футболиста с най-дълга голова серия в Бундеслигата през 2023 г. Попадението бе изключително важно и поради факта, че "жълто-черните" дръпнаха с 3 точки на преките си конкуренти - Байерн Мнхен и Унион Берлин.

Те междувременно утре ще играят помежду си в директна среща, като грешка на един от двата тима може да се отрази при битката на върха.

 

Някои чудесни положения на германския колос можеха да предрешат крайния изход от двубоя много преди последния съдийски сигнал, но пропуски оставиха интригата налице, а домакините дори имаха реалната възможност да изравнят около добавеното време на двубоя.

Следете всичко най-интересно от Бундеслигата със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички