Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме "Der Klassiker"?


Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен по ТВ: Къде да гледаме "Der Klassiker"?
Снимка: Getty Images

1556 0

Футболният свят насочва погледа си към Германия днес (4 ноември) за дербито, познато като "Der Klassiker", между Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен на "Сигнал Идуна Парк", което е част от десетия кръг на Бундеслигата.

Двата германски гранда влизат в страхотна форма в мача. И Борусия, и Байерн са с по 1 равенство и 4 победи в последните си пет срещи в Бундеслигата. 

По-интересното обаче е, че "жълто-черните" нямат победа над баварците от трети август 2019-а година. Оттам насетне двата тима са се срещнали общо 10 пъти, като отборът от Мюнхен е печелил 9 пъти и само веднъж се е стигнало до равенство.

Припомняме, че съперниците бяха вкопчени в люта битка за титлата през изминалата кампания, като тя бе решена в последния кръг и възпитаниците на Томас Тухел се поздравиха с титлата за десети пореден път.

Къде да гледаме зрелището Байерн Мюхен - Борусия Дортмунд по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Дениз Айтекин ще прозвучи в 19:30 часа (българско време). Срещата ще бъде предавана пряко в ефира на Diema Sport. Разбира се, Вие ще може да проследите "Der Klassiker" НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички