Барселона отговори на слуховете за Роберт Левандовски


Барселона отговори на слуховете за Роберт Левандовски
Снимка: Gulliver/GettyImages

3018 0

Голмайсторът на Байерн Мюнхен - Роберт Левандовски, запазва пълно мълчание по сагата със своя евентуален трансфер в Барселона. За разлика от него представители на двата клуба се изказаха многократно по казуса. Баварците твърдят, че такъв трансфер е невъзможен, докато от каталунския клуб са по-умерени в изказванията си, но не отричат такава възможност.

"Не сме се срещали с агента на Левандовски. Освен това не искам да говоря относно процеса на преговори, това е нещо секретно. Не искаме да обсъждаме играчи, които имат договори с други клубове", коментира един от директорите на Барселона Матеу Алемани пред "Movistar".

Междувременно от ръководството на Байерн отричат възможността да се разделят с толкова ценен за тях играч. Подобно мнение сподели легендата и настоящ главен директор в клуба Оливер Кан, както и спортният директор на баварците Хасан Салихамиджич. 

Опцията Левандовски да напусне това лято не съществува за нас. Той има договор до 2023 г. Скоро ще проведем разговори и ще видим как ще се развият нещата, след което ще решим как да действаме", коментира миналата седмица пред "Sky Germany" Салихамиджич.

Вижте кой е спряган за вариант за Барса, ако преговорите с Роберт Левандовски пропаднат

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички