Треньорът на Байерн Мюнхен назова кого предпочита между Левандовски и Холанд


Треньорът на Байерн Мюнхен назова кого предпочита между Левандовски и Холанд
Снимка: Getty Images

2235 0

Треньорът на Байерн Мюнхен - Юлиян Нагелсман сподели мнението си по наболялата тема за "баварците" в последните седмици, а именно - все по-голямата вероятност голмайсторът Роберт Левандовски да напусне отбора това лято. 

Барселона проявява голям интерес към услугите на полякът, като дори по-рано през седмицата агентът Пини Захави се срещна с шефовете на шампионите, но без конкретни резултати и решения. От Бейерн обаче са категорични, че нямат намерение да се разделят с Левандовски за момента. 

Името на Ерлинг Холанд пък започна да се свързва като заместник на Роберт, като в германия го нарекоха "Левандовски N2", тъй като именно от Борусия полякът акустира на "Алианц Арена" през сезон 2014/2015. 

"Винаги е добре за клуба да има сигурност. Искам да постигнем споразумение с Левандовски. Искам договорът му да бъде удължен. Това е моята гледна точка. Той е много по-различен от Холанд”, обяви Нагелсман.

Преди ден, обаче, се появиха информации, че Лукако е близко до пристигане в Барселона, за сметка на двамата нападатели от Бундеслигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички