Байерн подпечата класирането на Сити с бой над Миланов (ВИДЕО)


Байерн подпечата класирането на Сити с бой над Миланов (ВИДЕО)

1750 0

Байерн (Мюнхен) завърши участието си в груповата фаза на Шампионска лига с победа с 3:0 над ЦСКА (Москва), където играе българина Георги Миланов.

Благодарение на победата на "баварците", Манчестър Сити се класира за осминафиналите в турнира. Победа за "червените" означаваше отпадане на Сити, но след победата на "Гражданите" с 2:0 над Рома и загубата на "армейците" напред продължава английския шампион.

Пеп Гуардиола направи много промени в състава си, като пусна титуляр възстановения от контузия Бастиан Швайнщайгер, както и намиращия се във форма Рибери.

Още през първото полувреме Байерн поведе, след като в 18' Мюлер беше точен от дузпа.

Баварците изпуснаха куп положения, а Тошич и Миланов влязоха на терена през второто полувреме, за да търсят обрат. До такъв обаче не се стигна, а в последните 6 минути Байерн направи победата си още по-убедителна. Точни бяха резервата Роде (84) и Марио Гьотце (90).

След победата си Байерн оглави своята група с 15 точки и само една загуба - в миналия кръг срещу Манчестър Сити. ЦСКА (Москва) пък остава на дъното с 5 точки - колкото има и Рома, но "вълците" са с по-добри показатели в преките двубои.

 


Bayern 3-0 CSKA Moscow - All Goals & Highlights... by Monstrosdofutebol

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички