Байерн Мюнхен събра отбора за подготовка, Мане и Левандовски липсват


Байерн Мюнхен събра отбора за подготовка, Мане и Левандовски липсват
Снимка: Getty Images

623 0

Байерн Мюнхен се събра на клубната база, за да започне подготовка за сезон 2022/2023. Баварците излъчиха старта на заниманието на живо, като специално предупредиха, че групата от футболисти ще е по-малка от очакваното.

" Националите, които бяха в игра в средата на юни, заедно с новите попълнения, ще се присъединят към тренировки в следващите дни. От само себе си се разбира, че ще ви информираме в нашите канали, когато и когато играчите се върнат. Както обикновено, нашият коментатор ще ви преведе през сесията и ще ви покани да питате всичко, свързано с ФК Байерн, в социалните медийни канали на клуба.", обявиха на официалния си сайт немския тим.

Това до някъде дава обяснение защо Роберт Левандовски отсъства и продължава да залива социалните мрежи със снимки и видео от почивката си. Полякът очевидно няма намерение да се връща, след като изяви желанието си да бъде трансфериран в Барселона.

Садио Мане също не присъства, но в Instagram показа, че дори да разпуска се подготвя сериозно за дебюта си на "Алианц Арена".

Вижте още: Байерн дори не желае да вдига телефона на Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички