Байерн Мюнхен - Байер Леверкузен по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Бундеслигата?


Байерн Мюнхен - Байер Леверкузен по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Бундеслигата?
Снимка: Getty Images

2249 0

Шампионът в Германия Байерн Мюнхен приема отбора на Байер Леверкузен в дербито от 4-ия кръг на Бундеслигата. Двата тима се представят безгрешно от началото на сезона, като са единствените два отбора с пълен актив точки от три двубоя.

Един от двата тима може да стане едноличен лидер

Баварците стигнаха до победи срещу Мьонхенгладбах и Аугсбург, докато Леверкузен победи Дармщад и също Борусия Мьонхенгладбах, като оглавиха класиране заради по-добра голова разлика. В последния мач помежду си "аспирините" победиха Байерн с 2:1, но загубиха общо 8 пъти в последните 11 двубоя.

Халфът на шампионите Джошуа Кимих е под въпрос за мача. Това потвърди треньорът на баварците Томас Тухел. „Мусиала не беше в националния отбор. Той имаше леки проблеми с гърба. Тренира без болки напоследък и ако това остане така, той ще бъде в отбора утре“, добави Тухел по адрес младата перла на тима си. Лидерът на германския хегемон  пропусна победата на Бундестима с 2:1 срещу Франция във вторник поради мускулни проблеми.

ТВ излъчване

Баварците приемат "аспирините" тази вечер 21:30 часа на "Алианц Арена". Срещата ще бъде предавана пряко по Диема спорт 3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички