Активист се хвана за гредата на Байерн - Гладбах, Мане му шепна на ухо да се откаже


Активист се хвана за гредата на Байерн - Гладбах, Мане му шепна на ухо да се откаже
Снимка: Getty Images

3235 0

Зрителите на "Алианц Арена" станаха свидетели на нещо много интересно по време на срещата между Байерн Мюнхен и Борусия Мьонхенгладбах, а най-любопитното е, че то не бе свързано със самия мач.

Активисти, навярно борещи се за по-дълъг живот на нашата природа и планета, са се осмелили да нахлуят на терена. Един от тях е успял да се хване за страничния стълб на една от двете греди, които са разположени на стадиона в Мюнхен, в знак на протест, но все още няма информация за какво всъщност е бил той. Звездата на баварците Садио Мане бе един от играчите, който се опита да го разубеди и да се откаже от този свой замисъл.

Припомяме, че през изминалия сезон подобно нещо се случи и на "Гудисън Парк" във Висшата лига, когато активист се завърза за гредата от врата, но благодарение на бързата реакция на работниците на стадиона бе предотвратено задушаване.

Именно след тази случка много европейски отбори призоваха да не бъдат предприемани такива действия, но очевидно някои хора не са се слушали в посланието. А Междувременно Байерн Мюнхен е много близо до звезда на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички