Стана ясно защо Байерн Мюнхен разтрогна интереса си към Кристиано Роналдо


Стана ясно защо Байерн Мюнхен разтрогна интереса си към Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2255 0

Не е тайна, че Байерн Мюнхен имаше голям интерес това лято към недоволния в Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо. "Баварците" бяха сред фаворитите за подписа на португалеца, но в крайна сметка ръководните лица на "Алианц Арена" са гласували и са решили да не го привличат, сподели пред "BILD" спортният директор на тима - Хасан Салихамиджич.

"Имаме осем страхотни играчи за четири позиции в атаката. Установили сме, че те са топ играчи, които са в разцвета на своята футболна възраст. Имаме нужния талант, на който искаме да дадем и време за игра, така че всички гласувахме да изпълним плана си, без да се отклоняваме от него", категоричен бе Салихамиджич.

Въпреки че не привлече Роналдо, Байерн се подсили със звезди като Матайс Де Лихт, Раян Гравенберх и не на последно място Садио Мане. "Баварците" ще направят всичко възможно, за да защитят короната си в германския елит.

От другата страна, все още няма окончателна информация какво ще се случи с Кристиано Роналдо до края на летния трансферен прозорец. Все още има клубове, които се интересуват от услугите му и които ще играят в Шампионска лига през предстоящия сезон - едно от условията, които бъдещият клуб на португалеца трябва да покрива.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Юнайтед взима бивш вратар на ПСЖ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички