Тухел за офертата на Байерн: Дойде твърде късно


Тухел за офертата на Байерн: Дойде твърде късно
Снимка: Getty Images/Guliver

1253 0

Треньорът на ПСЖ Томас Тухел разкри, че от Байерн (Мюнхен) са го потърсили за треньорското място на "Алианц Арена", но той е отхвърлил офертата, защото вече е бил решил да напусне Германия. Бившият наставник на Борусия (Дортмунд) си взе едногодишна почивка от футбола, а през май подписа договор за две години с френския шампион. Тухел заяви пред "L'Equipe", че офертата на баварците е пристигнала твърде късно.

"Имахме само разговори с Байерн. Тяхното предложение дойде твърде късно, вече бях решил да се присъединя към ПСЖ, разказва германецът.- Моето желание след Борусия бе да опитам късмета си в чужбина, ако ми се отдаде тази възможност. Моето семейство и щабът също бяха наясно с това. Радвам се, че с ПСЖ се получи, беше приятна изненада", коментира Тухел.

НИКО КОВАЧ Е БИЛ ЧАК ТРЕТИ ВАРИАНТ ЗА БАЙЕРН

За шампионите на Франция сега предстои тежко гостуване на "Анфийлд" в първи мач от груповата фаза на Шампионска лига. "Шампионска лига не е просто тактически турнир, тя е турнир на поколенията. Реал (Мадрид) има поколение, което знае как се печелят големи мачове и може да издържа на натиск. Ние трябва да преобърнем нещата. Трябва да работим всеки ден и да сме готови за големите битки".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички